• Hem

 



 INHOUSE PARTNER:

2018-05-24
Privacy Policy



Den 25 maj ersätter nya dataskyddsförordningen GDPR nuvarande Personuppgiftslagen PUL.

Lagen gäller i alla EU:s medlemsländer, och behandlar personuppgifter och stärker rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. 

Du finns med i mitt register för att du är eller har varit kund och då angett namn, telefonnummer och mailadress för att vi ska kunna komma i kontakt med varandra.

Jag värnar om mina kunders integritet och vill att du som kund ska veta att du kan vara helt trygg med hur jag hanterar dina personuppgifter, uppgifter som du lämnar till mig när du bokar behandlingar eller när du köper en vara.


Hur jag använder dina uppgifter?

Jag har aldrig och kommer aldrig att förmedla dina uppgifter till tredje part. Alla uppgifter du har sparade hos mig är endast relaterade till bokningar av behandlingar och av varor du köpt. Detta för att jag följer bokföringslagen som kräver att jag sparar all information om försäljning i 7 år. Jag kan ej ta bort någon information om köpta varor innan dess pga av att Bokföringslagen träder in här och går före GDPR. Du har alltid rätt att få ta del av de personuppgifter jag har på dig.

Vill du att jag tar bort dina uppgifter?

Jag hoppas få fortsatt förtroende från dig att spara dina personuppgifter (namn,e-post och telefonnummer) Detta för att kunna ha fortsatta smidiga bokningar samt ha möjligheten att skicka information. Om du godkänner att jag lagrar din kontaktuppgifter så behöver du inte göra något. Du har alltid möjlighet att avregistrera dig.
 
Vill du inte att jag lagrar dina kontaktuppgifter i vår databas är du välkommen att kontakta mig på  info@linabertilsson.se

Ansvarig myndighet för dataskyddsförordningen i Sverige är datainspektionen. Dit kan man vända sig om man har ytterligare frågor eller vill registerna ett klagomål.


Dina rättigheter är viktiga både för dig och för mig!

Läs hela inlägget »